Advertisement

Kozan Yangın Hayvanlar : Orman yangını sonrası Kozan'da yaralar sarılıyor - Adana - 13 gün önce de denemiş.

Kozan Yangın Hayvanlar : Orman yangını sonrası Kozan'da yaralar sarılıyor - Adana - 13 gün önce de denemiş.. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede geniş alana yayıldı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında, ahırdaki 30 küçükbaşı telef olan mehmet karacan (64), hayvanlarımı kurtaramadım. .kozan ilçesinde gerçekleşen orman yangınında, 20 ev zarar gördü, yanan bazı ahırlarda küçük ve büyükbaş hayvanlar öldü. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor.

Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde 23 ağustos'ta çıkan orman yangını rüzgar nedeniyle hızla yayılınca yakındaki köyler de tahliye edilmişti. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangının sıçradığı evler kullanılamaz hale geldi. Kozan'ın türkeli mahallesinde ahır ve samanlıkta çıkan yangında 2 büyükbaş hayvan telef oldu. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Kozan'daki Yangın Kontrol Altına Alındı
Kozan'daki Yangın Kontrol Altına Alındı from foto.haberler.com
Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. Kozan'a bağlı henüzçakırı mahallesinde çıkan yangında yüz küçükbaş hayvan telef oldu. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. .kozan ilçesinde gerçekleşen orman yangınında, 20 ev zarar gördü, yanan bazı ahırlarda küçük ve büyükbaş hayvanlar öldü.

Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor.

Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede geniş alana yayıldı. Yangın, kozan'ın merkez mahallesi türkeli'de meydana geldi. 215.003.790 views1 year ago talking tom. Ahırda yangın 100 küçük baş hayvan telef oldu. 4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı. Olay sonrası 20 küçükbaş hayvan kurtulurken 100 küçükbaş hayvan ise yanarak telef oldu. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında, ahırdaki 30 küçükbaşı telef olan mehmet karacan (64), hayvanlarımı kurtaramadım. Video | kaliforniya'daki angeles ulusal parkı'nda yangın söndürme çalışmaları sürüyor. 13 gün önce de denemiş.

Kozan'ın türkeli mahallesinde ahır ve samanlıkta çıkan yangında 2 büyükbaş hayvan telef oldu. Adana, kozan'a bağlı kuyubeli mahallesinde çıkan yangın, dünden beri hız yangından dolayı çok sayıda ev yanarak kullanılmaz hale gelirken çok sayıda küçük ve büyükbaş hayvan da telef oldu. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara. Yangın, kozan'ın merkez mahallesi türkeli'de meydana geldi. Mehmet karacan da yangın nedeniyle evinden ayrıldı.

Konya'daki ahır yangınında 240 hayvan öldü
Konya'daki ahır yangınında 240 hayvan öldü from icdn.ensonhaber.com
Kozan'a bağlı henüzçakırı mahallesinde çıkan yangında yüz küçükbaş hayvan telef oldu. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından. .kozan ilçesinde gerçekleşen orman yangınında, 20 ev zarar gördü, yanan bazı ahırlarda küçük ve büyükbaş hayvanlar öldü. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Dün öğle saatlerinde kozan'ın kuyubeyli mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın kontrol altına evler tahliye edilirken, yangında çok sayıda ev yandı ve çiftliklerdeki hayvanlar telef oldu. Adana'nın kozan ilçesinde 23 ağustos'ta çıkan orman yangını rüzgar nedeniyle hızla yayılınca yakındaki köyler de tahliye edilmişti. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler.

Yangın, biz ayrılmadan köyün içine kadar inmişti.

13 gün önce de denemiş. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangının sıçradığı evler kullanılamaz hale geldi. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Jandarma, bölgede boşaltılan evlerin yağmalanmasına karşı güvenlik önlemleri aldı adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan. 4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı. .kozan ilçesinde gerçekleşen orman yangınında, 20 ev zarar gördü, yanan bazı ahırlarda küçük ve büyükbaş hayvanlar öldü. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara. Adana'nın kozan ilçesinde 23 ağustos'ta çıkan orman yangını rüzgar nedeniyle hızla yayılınca yakındaki köyler de tahliye edilmişti. Biz de ilçe merkezine gittik. 26 ağustos 2020 çarşamba 11:27. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında, ahırdaki 30 küçükbaşı telef olan mehmet karacan (64), hayvanlarımı kurtaramadım. Video | kaliforniya'daki angeles ulusal parkı'nda yangın söndürme çalışmaları sürüyor.

Dün öğle saatlerinde kozan'ın kuyubeyli mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın kontrol altına evler tahliye edilirken, yangında çok sayıda ev yandı ve çiftliklerdeki hayvanlar telef oldu. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe. 26 ağustos 2020 çarşamba 11:27. Kışlayı içinde yangın çıkaran şüpheli yakalandı:

55 küçükbaş hayvan yanarak telef oldu
55 küçükbaş hayvan yanarak telef oldu from kozanekspres.com
Jandarma, bölgede boşaltılan evlerin yağmalanmasına karşı güvenlik önlemleri aldı adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangının sıçradığı evler kullanılamaz hale geldi. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Biz de ilçe merkezine gittik. Adana'nın kozan ilçesinde devam eden orman yangınına ekiplerin havadan müdahalesi tekrar başladı. 4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı. 215.003.790 views1 year ago talking tom. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri görev yapan adana i̇l jandarma komutanlığı'na bağlı kozan i̇lçe jandarma ekiplerine teşekkür ettiler.

Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor.

Kozan'a bağlı kuyubeli mahallesi'nde çıkan yangın, dünden beri hız kesmeden devam ediyor. Kozan'ın türkeli mahallesinde ahır ve samanlıkta çıkan yangında 2 büyükbaş hayvan telef oldu. Kozan belediye başkanı vatandaşlar ile birlikte. 4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı. Yangın, biz ayrılmadan köyün içine kadar inmişti. Kışlayı içinde yangın çıkaran şüpheli yakalandı: Jandarma, bölgede boşaltılan evlerin yağmalanmasına karşı güvenlik önlemleri aldı adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan. Adana'nın kozan ilçesinde devam eden orman yangınına ekiplerin havadan müdahalesi tekrar başladı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü saat 12.50'de 3 farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde çıkan yangında telef olan hayvanlar, kozan belediyesi şantiye ekipleri tarafından açılan çukurlara kepçe yardımı ile gömülüyor. Biz de ilçe merkezine gittik. Mehmet karacan da yangın nedeniyle evinden ayrıldı.

Adana'nın kozan ilçesinde çıkan orman yangınında, ahırdaki 30 küçükbaşı telef olan mehmet karacan (64), hayvanlarımı kurtaramadım kozan yangın. Yangın, biz ayrılmadan köyün içine kadar inmişti.

Posting Komentar

0 Komentar