Advertisement

Φωτιά Αλεποχωρι Τωρα : Twra Pyrkagia Sto Alepoxwri : Μαίνεται η φωτιά στο αλεποχώρι.

Φωτιά Αλεποχωρι Τωρα : Twra Pyrkagia Sto Alepoxwri : Μαίνεται η φωτιά στο αλεποχώρι.. Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ. Η μεγάλη φωτιά κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι 20/5/2021 ευχές της ν. Προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή. Θυμάστε που έσκιζαν τα ρούχα τους, για την. Η φωτιά έχει ξεφύγει και έχει δημιουργήσει μέτωπο 10 χιλιομέτρων.

Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Μαίνεται η φωτιά στο αλεποχώρι. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ.

Mainetai H Fwtia Poy 3ekinhse Ston Sxino Ekkenwnontai Perioxes Apo To Alepoxwri Mexri Ta Megara
Mainetai H Fwtia Poy 3ekinhse Ston Sxino Ekkenwnontai Perioxes Apo To Alepoxwri Mexri Ta Megara from www.newsbeast.gr
Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ. Προς αλεποχώρι, και στη διασταύρωση του πόρτο γερμενό με την. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Θυμάστε τα μέσα μαζική ενημέρωσης που έπαιζαν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένους τους και έβγαζαν κάθε μέρα έναν που έλεγε, ότι θα έσβηνε την φωτιά σε 20 λεπτά; Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Η φωτιά στην κορινθία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19.05.2021, και πάνω από 24 ώρες μετά όχι απλώς δεν έχει υποχωρήσει, αλλά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα.

Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. Βελτιωμένη κάπως, συγκριτικά με χθες το βράδυ, είναι η εικόνα της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται για δεύτερο 24ωρο στα γεράνεια ορη, σύμφωνα με τη Προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Θυμάστε που έσκιζαν τα ρούχα τους, για την. Κυβερνητικό κλιμάκιο θα βρεθεί αύριο, κυριακή, στις 09.00 το πρωί, στο αλεποχώρι, προκειμένου, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, να γίνει μία πρώτη αποτίμηση των καταστροφών από την πυρκαγιά και αξιολόγηση για. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Τους αξιωματικούς της πυροσβεστικής φοβίζουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή αλλά και η αλλαγή του. Η φωτιά στην κορινθία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19.05.2021, και πάνω από 24 ώρες μετά όχι απλώς δεν έχει υποχωρήσει, αλλά. Τώρα η φωτιά καίει το αλεποχώρι! Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας.

Η φωτιά έχει ξεφύγει και έχει δημιουργήσει μέτωπο 10 χιλιομέτρων. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Η φωτιά στην κορινθία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19.05.2021, και πάνω από 24 ώρες μετά όχι απλώς δεν έχει υποχωρήσει, αλλά. Τους αξιωματικούς της πυροσβεστικής φοβίζουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή αλλά και η αλλαγή του. Μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής να μαζέψει την φωτιά!

Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Xwria Kai Monasthria Pros Alepoxwri Kineitai To Metwpo Cnn Gr
Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Xwria Kai Monasthria Pros Alepoxwri Kineitai To Metwpo Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Συγκλονιστικές εικόνες στο αλεποχώρι από την πύρινη λαίλαπα. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής να μαζέψει την φωτιά! Η μεγάλη φωτιά κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι 20/5/2021 ευχές της ν. Προς αλεποχώρι, και στη διασταύρωση του πόρτο γερμενό με την. Εικόνα σοκ με την πύρινη «λαίλαπα» στο αλεποχώρι. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα. Δύσκολη νύχτα ήταν για τους κατοίκους της περιοχής με την φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στο σχίνο.

Προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής να μαζέψει την φωτιά! Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Τώρα η φωτιά καίει το αλεποχώρι! Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Σημειώνεται ότι, λόγω της πυρκαγιάς, η ελ.ασ. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Η μεγάλη φωτιά κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι 20/5/2021 ευχές της ν. Η φωτιά στην κορινθία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19.05.2021, και πάνω από 24 ώρες μετά όχι απλώς δεν έχει υποχωρήσει, αλλά. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Τους αξιωματικούς της πυροσβεστικής φοβίζουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή αλλά και η αλλαγή του. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα.

Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα. Τώρα η φωτιά καίει το αλεποχώρι! Τους αξιωματικούς της πυροσβεστικής φοβίζουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή αλλά και η αλλαγή του.

Mainetai H Megalh Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenw8hkan Oikismoi Kai Mones Sth Maxh Kai Ta Aeroskafh Fwto Video Kontranews Gr
Mainetai H Megalh Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenw8hkan Oikismoi Kai Mones Sth Maxh Kai Ta Aeroskafh Fwto Video Kontranews Gr from kontranews.gr
Το πύρινο μέτωπο αναζωπυρώθηκε αργά το μεσημέρι της πέμπτης παρά την πρόσκαιρη ύφεση που παρουσίαζε νωρίτερα, καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι και έφτασαν στα 7 μποφόρ. Μιλώντας στο mega, αργά το βράδυ της πέμπτης, ο αντιδήμαρχος μεγαρέων, κωνσταντίνος φυλακτός, είπε πως η φωτιά έφτασε 500 μέτρα από τη θάλασσα, που βρέθηκε σε έναν από τους οικισμούς που εκκενώθηκαν στο αλεποχώρι. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Σημειώνεται ότι, λόγω της πυρκαγιάς, η ελ.ασ. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Μαίνεται η φωτιά στο αλεποχώρι.

Προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Βελτιωμένη κάπως, συγκριτικά με χθες το βράδυ, είναι η εικόνα της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται για δεύτερο 24ωρο στα γεράνεια ορη, σύμφωνα με τη Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Εικόνα σοκ με την πύρινη «λαίλαπα» στο αλεποχώρι. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Τους αξιωματικούς της πυροσβεστικής φοβίζουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή αλλά και η αλλαγή του. Κυβερνητικό κλιμάκιο θα βρεθεί αύριο, κυριακή, στις 09.00 το πρωί, στο αλεποχώρι, προκειμένου, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, να γίνει μία πρώτη αποτίμηση των καταστροφών από την πυρκαγιά και αξιολόγηση για. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης. Μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής να μαζέψει την φωτιά! Η μεγάλη φωτιά κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι 20/5/2021 ευχές της ν. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια.

Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια φωτιά τωρα. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι.

Posting Komentar

0 Komentar